Algemene voorwaarden Fiedelientje

Informatie:
Fiedelientje is een online winkel die lifestyle-artikelen verkoopt voor baby’s en kinderen aan de consument.
Alle artikelen in het assortiment van Fiedelientje zijn nieuw en in perfecte staat.
Fiedelientje is niet aansprakelijk voor ongelukken met of door bij Fiedelientje gekochte artikelen. Artikelen van Fiedelientje ontwerp zijn met de grootste zorg gemaakt, maar het is wel handwerk. Zorg daarom altijd dat u regelmatig de gekochte artikelen van Fiedelientje ontwerp controleerd op schade en of loslaten van kleine onderdelen.

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld.
Fiedelientje is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
Fiedelientje is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd.
Indien zich dit voordoet zal de prijs z.s.m. worden aangepast.

Overeenkomsten:

Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van uw bestelling door Fiedelientje. U ontvang na de bestelling een bevestiging hiervan.
Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, wordt dit onder vermelding van de reden meegedeeld.
Indien de bestelde artikelen door welke oorzaak dan ook niet voorradig zijn of uitverkocht, neemt Fiedelientje contact met u op om gezamenlijk tot een oplossing te komen. U heeft in dat geval altijd recht op teruggaaf van het betaalde bedrag.

Prijzen en betalingen:

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
U betaalt de artikelen altijd vooraf via IDEAL of bank/giro overschrijving.
Indien u de artikelen wilt afhalen in Helmond/Brandevoort kunt u ervoor kiezen om contant te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij niet veel wisselgeld in huis, wij vragen u daarom ook zoveel mogelijk met gepast geld te betalen. Afhaaltijden altijd in overleg met Fiedelientje.
Fiedelientje is eigenaar van het artikel totdat volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Levertijd en bezorging:
 
De artikelen worden verzonden via TNT post. De verzendkosten zijn voor rekening van de consument en zijn voor brievenbuspost 1,50 euro binnen Nederland. Bij een bestelling vanaf 50 euro zijn de verzendkosten gratis.
Fiedelientje is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de artikelen tijdens het verzenden met TNT post. 
Fiedelientje streeft ernaar om de bestelling binnen 10 werkdagen te verzenden. Dit geldt vanaf het moment dat de betaling bij ons binnen is. Indien de levertijd anders is dan aangegeven, dan wordt u via mail hiervan op de hoogte gebracht.
 
Retourneren:
Artikelen, die via www.fiedelientje.nl zijn gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen binnen 7 dagen na ontvangst worden geruild of retour genomen, mits:
  • u binnen 3 werkdagen na ontvangst van de bestelling Fiedelientje op de hoogte heeft gesteld van de retourzending onder vermelding van uw naam en het ordernummer.
  • ongebruikt, voorzien van de originele verpakking en voldoende gefrankeerd.
Het door u reeds betaalde bedrag zal in dat geval binnen 30 dagen op uw rekening teruggestort worden. Hierbij geldt echter nadrukkelijk dat de artikelen in ongeschonden staat bij Fiedelientje worden afgeleverd. Indien dit aspect niet in acht wordt genomen kunnen wij de artikelen helaas niet terugnemen en de betaling niet ongedaan maken.
De door ons gemaakte verzendkosten worden niet gecrediteerd en de verzendkosten van de retourzending zijn voor kosten van de consument.


 

De inkoopvoorwaarden (voor winkeliers) kunt u opvragen via het contactformulier.

 

Vragen en klachten:
Eventuele vragen en klachten kunt u schriftelijk of per mail aan ons voorleggen.
Wij doen dan ons uiterste best om dit z.s.m. op te lossen.
Fiedelientje streeft er naar om tevreden klanten te hebben.
Iedere klacht wordt serieus behandeld.