Slabsjaaltje Trendy Stars rood

Afbeelding - Slabsjaaltje Trendy Stars rood
Thumbnail afbeelding - Slabsjaaltje Trendy Stars rood
Thumbnail afbeelding - Slabsjaaltje Trendy Stars rood

Exclusief ontworpen zijn deze slabsjaaltjes uit de Trendy Strars lijn Fiedelientje.

Deze slabsjaaltjes zijn mooi afgewerkt en hebben als finishing touch 2 labels (zilver met wit).

Deze lijn is door zijn basic afwerking leuk voor zowel jongens als meisjes.

 

De Slab/sjaaltjes zijn een combinatie van een slabber en een sjaaltje.

 

Ideaal als vervanging voor de degelijke en grote slabbers die steeds uit de kast of tas moeten voor een tussendoortje. De slabsjaaltjes zijn bedoeld om de gehele dag te kunnen dragen.

Een keer iets te snel willen drinken, een koekje eten enz is nu geen probleem meer. Niet meer steeds erachteraan met een slabber of doekje. Uitermate geschikt ook voor kinderdagverblijf en peuterspeelzaal.

 

Tevens zijn ze geschikt voor kindjes die veel zeveren en daardoor veel rondlopen met een natte en geïrriteerde kin en of nekje. Door het gebruik van de juiste materialen wordt het vocht goed opgenomen en is het tevens heerlijk zacht voor het nekje.

 

Ook zijn deze Slabsjaaltjes te gebruiken als sjaaltje. Zowel voor binnen om een outfit compleet te maken als voor buiten tegen de kou op een jasje. Door de drukkers blijft het sjaaltje goed zitten. De achterkant is afgewerkt met katoenen fleece (sheepskin).

 

In tegenstelling tot gewoon fleece is dit veiliger voor kleine kindjes omdat gewoon fleece de warmte teveel vasthoudt. Deze Slabsjaaltjes zijn daardoor onder toezicht al vanaf kleins af aan te gebruiken en door de verstelbare drukkers geschikt voor baby's, peuters en kleuters.

 

TIP! Ook als kraamcadeautje worden deze slabsjaaltjes altijd zeer goed ontvangen.

 

Gebruik de Slabsjaaltjes alleen onder toezicht, dus niet in bedje!

 

Wasvoorschrift: Wassen op 40 graden met gelijke kleuren.